Hvis du holder af hunde er der 3 dage i dit liv du altid vil huske….. 

 
DEN FØRSTE -lykkelige dag når du kommer hjem med din nye hund. Du har måske brugt timer på at finde den rigtige race. Du har måske spurgt mange til råds og brugt lang tid på at finde den rigtige opdrætter, eller måske har du valgt det lille søde gadekryds hos internatet, simpelthen fordi et eller andet i dens øjne ramte dig i hjertet. Når du har bragt den udvalgte hund hjem og set den udforske sit hjem og gøre krav på en plads i stuen og når du har følt den kaste sig omkuld i din favn så vil den bibringe dig en følelse af ægte kærlighed, som du vil bære med dig i mange år fremover.

DEN ANDEN DAG -vil komme 8 eller 9 år senere. Det vil være en dag som alle andre, med de samme rutiner som altid. men pludselig i et overraskende øjeblik, vil du se på din gamle ven  og se alderdom hvor du før så ungdom. Du vil se sindige skridt hvor du før så masser af energi. Du vil se søvn hvor du før så aktivitet. Så vil du begynde at ændre din vens mad og måske vil du tilsætte en pille eller to til hendes mad. Og du vil fornemme en voksende følelse af frygt inde i dig selv som varsler en kommende tomhed. Og du have denne fornemmelse ind imellem ligetil den tredje dag endelig oprinder.

DEN TREDJE DAG -på denne dag - hvis din ven og hvilke højere magter du end tror på, ikke har taget beslutningen for dig, må du selv gøre det, på din livslange vens vegne, vejledt af din inderste sjæl. Uanset på hvilken måde din ven til sidst forlader dig, vil du føle dig så alene som en enkelt stjerne i det sorte univers.

Hvis du er klog vil du lade tårerne trille så ofte de vil.  Du vil opdage at ikke mange i din omgangskreds af familier og venner vil være i stand til at forstå din sorg eller kunne trøste dig.
 
Men hvis du er tro mod den kærlighed som du viste din elskede hund gennem mange glædesfyldte år, vil du opdage at der findes en sjæl, en smule mindre end din egen i størrelse som synes at følge dig gennem de ensomme dage.
 
Det er den arv vores dyr efterlader sig. Og det er en gave som vi har, så længe vi lever.
 
Maria Lindegaard | Skellet 2, DK - 4174 Jystrup - Danmark | Tlf.: +45 22 42 92 26 | gold.force@hotmail.com